instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 08 вересня 2026, 22:57

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 31 липня 2026, 10:39 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2021
КПП: МКПП
Нещодавно виникла потреба організувати вантажні перевезення київська область . Переїзд був не найпростіший: потрібно було перевезти меблі, побутову техніку та кілька важких коробок у передмістя. Хотілося знайти компанію, яка приїде вчасно, акуратно завантажить речі й не змінить вартість в останній момент.

Після кількох рекомендацій звернувся до компанії Viva Trans. Загалом залишився задоволений. Домовилися про дату та час, машину подали без запізнень, водій і вантажники працювали спокійно та професійно. Усі речі були надійно закріплені, тому навіть крихкі предмети доїхали без пошкоджень. Особливо сподобалося, що не довелося постійно контролювати процес – команда знала свою справу.

Якщо комусь потрібні вантажні перевезення Київська область для квартирного чи офісного переїзду, доставки меблів або інших вантажів, можу рекомендувати звернути увагу саме на цю компанію. Для мене головними плюсами стали пунктуальність, акуратне ставлення до майна та адекватне ставлення до клієнта. Особисто мій досвід був позитивним, тому вирішив поділитися рекомендацією – можливо, вона стане комусь у пригоді.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited