До встановлення брекетів я підійшов досить практично: спочатку хотів отримати чіткий план лікування, зрозуміти терміни, правила догляду та взагалі оцінити, наскільки це буде зручно в повсякденному житті. У MegaDental на консультації отримав відповіді на всі основні питання
golossokal.com.ua/porady/yak-formuietsia-tsina-breketiv-u-lvovi.html Лікар уважно оглянув зуби, пояснив ситуацію та розповів, як буде проходити ортодонтичне лікування. Після підготовчого етапу встановили брекети. Сам процес для мене виявився цілком нормальним: дискомфорту, якого я очікував, не було, а лікар постійно контролював мої відчуття. Після процедури отримав детальні рекомендації щодо чищення зубів, використання додаткових засобів гігієни та продуктів, яких бажано уникати. Перший час довелося трохи змінити звички: обережніше пережовувати їжу, приділяти більше уваги чищенню та не забувати про регулярні візити. Але до цього досить швидко звикаєш. Позитивно вражає і сама організація прийомів — усе проходить без зайвої метушні. Для мене головним показником є те, що я розумію план лікування та бачу послідовність дій. MegaDental залишила хороше враження саме професійним підходом і нормальним, уважним ставленням до пацієнта.