instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 14 вересня 2026, 20:28

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 15 серпня 2026, 20:32 
Офлайн
Освоился

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2005
Підкажіть, як правильно вибрати місце для літньої людини, якщо їй уже потрібна допомога в побуті, але цілодобово бути поруч родина не може? Дивлюся різні варіанти в Києві, але за описами складно зрозуміти, де справді нормально ставляться до мешканців. Цікавить досвід тих, хто вже поселяв батьків або інших родичів: що перевіряли перед оформленням і які моменти виявилися найважливішими після переїзду?

Догори
ПовідомленняДодано: 16 серпня 2026, 15:02 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2020
Код мотора: ABF 2,0
КПП: Aisin
Цитата:
Підкажіть, як правильно вибрати місце для літньої людини, якщо їй уже потрібна допомога в побуті, але цілодобово бути поруч родина не може? Дивлюся різні варіанти в Києві, але за описами складно зрозуміти, де справді нормально ставляться до мешканців. Цікавить досвід тих, хто вже поселяв батьків або інших родичів: що перевіряли перед оформленням і які моменти виявилися найважливішими після переїзду?
Я шукала місце для мами після того, як зрозуміла, що залишати її саму надовго вже небезпечно. Переглянула кілька варіантів, особисто їздила на огляди, питала про харчування, побутову допомогу, догляд за маломобільними людьми та режим дня. У результаті обрала приватний пансіонат «Опека» в Києві. Коли шукала саме приватний пансіонат для літніх людей Київ, для мене головним було не красиве оформлення, а ставлення персоналу та реальні умови. Мамі допомагають у повсякденних справах, стежать за режимом, харчуванням і прийомом призначених препаратів, є прогулянки та різні заняття. Спочатку вона переживала через зміну обстановки, але досить швидко звикла. Я теж стала набагато спокійнішою, бо знаю, що поруч є люди, які можуть допомогти їй у потрібний момент.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited