instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 26 вересня 2026, 23:46

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Чесно кажучи, раніше я думав
ПовідомленняДодано: 30 липня 2026, 11:39 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Scirocco
Год выпуска:: 2002
Чесно кажучи, раніше я думав, що прокрастинація — це звичайна лінь. Постійно казав собі: "Завтра точно почну", але це "завтра" могло переноситися тижнями. Особливо це стосувалося роботи, навчання та навіть дрібних домашніх справ. Потім почав читати більше про цю тему і зрозумів, що все не так просто. Дуже сподобалася стаття як перестати прокрастинувати, де доступно пояснюється, що таке прокрастинація, чому вона виникає та які поради психолога можуть допомогти поступово змінити ситуацію. Найбільше сподобалося, що матеріал написаний без моралізаторства і без фраз у стилі "просто візьми себе в руки". Навпаки, усе пояснюється з психологічної точки зору, із практичними рекомендаціями, які реально можна застосувати у повсякденному житті. Звісно, одна стаття не вирішить проблему миттєво, але вона допомогла мені подивитися на свої звички зовсім інакше. Якщо теж помічаєте, що постійно відкладаєте важливі справи на потім, рекомендую прочитати — особисто для мене це була одна з небагатьох статей, після якої залишилося не лише розуміння проблеми, а й кілька дійсно корисних ідей, які захотілося одразу спробувати.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited