instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 20 вересня 2026, 09:50

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Ідея для подарунка
ПовідомленняДодано: 19 липня 2026, 21:44 
Офлайн
Освоился

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2005
У мене вже спортивний інтерес знайти подарунок, який не викличе реакцію «дякую, покладу в шафу». Чай люблю сама, але здається, що всі ці набори давно нікого не дивують. Може, хтось останнім часом купував щось дійсно цікаве, щоб і виглядало незвично, і сам продукт був якісний?

Догори
 Тема повідомлення: Re: Ідея для подарунка
ПовідомленняДодано: 20 липня 2026, 01:27 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2020
Код мотора: ABF 2,0
КПП: Aisin
Цитата:
У мене вже спортивний інтерес знайти подарунок, який не викличе реакцію «дякую, покладу в шафу». Чай люблю сама, але здається, що всі ці набори давно нікого не дивують. Може, хтось останнім часом купував щось дійсно цікаве, щоб і виглядало незвично, і сам продукт був якісний?
Якби мені рік тому сказали, що буду радити чай як подарунок, я б тільки посміялася. Але все змінилося після того, як сестра подарувала мені набір від Tea Touch Україна. Спочатку я хвилин п'ять просто розглядала ці пробірки, бо подумала, що це якийсь декор. Потім ми сіли пити чай, відкрили одну, другу, третю... і непомітно для себе влаштували маленьку дегустацію. Через кілька тижнів уже сама замовляла такий набір для колеги. Мені сподобалося, що тут увага не лише до упаковки — сам чай теж приємний, аромат натуральний, а смаки між собою реально відрізняються. Найкращий показник для мене був той, що люди не просто сказали «дякую», а вже наступного дня питали, де я це знайшла.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited