instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 11 вересня 2026, 16:30

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 07 вересня 2026, 00:51 
Офлайн
Прижился

Автомобиль: Bora
Год выпуска:: 1997
КПП: МКПП
Доброго дня! Хочу відкрити власну справу й зараз складаю кошторис. Підкажіть, чи потрібен програміст для сайту на самому старті, чи зараз можна повністю обійтися без розробників? Хто як починав?

Догори
ПовідомленняДодано: 07 вересня 2026, 11:12 
Офлайн
Прижился

Автомобиль: T-Roc
Год выпуска:: 2017
КПП: АКПП
Вітаю вас! Можу з упевненістю сказати, що на старті бізнесу програміст вам абсолютно не потрібен. Сам починав із нульовим бюджетом і переконався, що сучасні сервіси повністю закривають усі базові потреби. Я просто взяв конструктор односторінкових сайтів і самостійно створив повноцінний робочий майданчик. Платформа EasyWeb дає змогу зібрати красиву сторінку з готових блоків за лічені хвилини без жодного рядка коду. Ви зможете самостійно міняти ціни, додавати нові позиції, налаштовувати прийом заявок і підключати рекламні пікселі Фейсбуку чи Гуглу. Це дає повну свободу дій, бо не треба чекати програміста чи платити йому за кожну дрібну правку на сайті. Зекономлений бюджет краще спрямувати на закупівлю товару або тестову рекламу. Спробуйте зробити все самі, це дійсно доступно кожному.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited