Я ось купляв
обладнання для автосервісу Фенікс Маркет Переплачувати просто за відомий бренд не бачу сенсу, але й купувати найдешевший варіант, який через кілька місяців доведеться замінювати, теж не хочеться. Саме тому перед замовленням у Fenix Market переглянув декілька пропозицій і порівняв характеристики. У результаті вибір зупинив на кількох позиціях, які здалися найбільш оптимальними для нашої майстерні. Після отримання можу сказати, що рішення було правильним. Обладнання виглядає якісно, матеріали нормальні, конструкція не викликає питань. У роботі все показує себе так, як і очікувалося: техніка функціональна, зручна, без якихось непотрібних складнощів. Для мене це головний критерій, адже обладнання купується не для того, щоб воно просто стояло в майстерні, а для щоденного використання. Приємно здивувала й організація самого замовлення. Усе пройшло досить швидко, а товар отримали в хорошому стані та належній комплектації. Плюс магазину за те, що не виникло ситуацій, коли фотографії та опис на сайті зовсім не відповідають тому, що приїжджає клієнту. У цьому випадку отримали саме те, на що розраховували. Вважаю, що Fenix Market — хороший варіант для тих, хто хоче поступово оснащувати автосервіс і при цьому контролювати бюджет. Я своєю покупкою задоволений і вже знаю, де шукатиму наступне обладнання для майстерні.