instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 07 жовтня 2026, 03:51

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 3 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 28 лютого 2025, 11:34 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2004
Код мотора: ABS 1,8
КПП: DSG 6
Я хочу знайти дійсно цікавий та ефективний онлайн-курс малювання для дітей. У мене є син, йому 10 років, і він дуже любить малювати. Але ми пробували кілька курсів, і вони або не захоплюють, або не підходять йому за рівнем. Я хочу щось таке, щоб йому було цікаво, і щоб він отримав корисні навички, можливо навіть із стилем, який йому близький, наприклад, аніме. Я чув, що є багато різних варіантів, але не знаю, чи є такі, що дійсно здатні зацікавити дитину. Може, ви можете порадити щось конкретне?

Догори
ПовідомленняДодано: 28 лютого 2025, 11:38 
Офлайн
Заглянул

Год выпуска:: 2012
Код мотора: ABU 1,6
КПП: DSG 7
Я теж довго шукала щось подібне для своєї дитини і знайшла чудову онлайн-школу – Хамелеон. Якщо твоя дитина захоплюється аніме, то рекомендую звернути увагу на їхній онлайн-курс малювання для дітей «Аніме 2.0», деталі тут . Це справжня знахідка! Курс дуже доступний і цікавий, підходить навіть для тих, хто тільки починає вивчати малювання. Тут не лише вчать техніці малювання, а й дають можливість створювати власних персонажів та світ аніме. Це чудова можливість для твоєї дитини навчитися малювати в стилі аніме з нуля, при цьому процес навчання дуже веселий і захоплюючий.

Догори
ПовідомленняДодано: 04 серпня 2026, 22:33 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2010
Привіт! Розумію вашу проблему, у нас була точно така сама ситуація. Син теж фанатіє від аніме, пробували групові заняття (в тому числі й ті, що вище радили), але дитині ставало нудно, бо вчитель не міг приділити увагу кожному, і темп був то занадто повільний, то зашвидкий.

Зрештою ми перейшли на індивідуальні уроки в студію Твори — Арт (tvory.art). Це небо і земля! Викладач працює з дитиною 1-на-1 в Zoom. Вони малюють саме тих персонажів, які йому подобаються, але паралельно вчать базу: анатомію, перспективу, роботу з кольором. Дитина в захваті, бо результат бачить одразу.

Що важливо — там викладач з великим досвідом, знає підхід до підлітків. Раджу спробувати перший урок, на нього зараз знижка 25%.
Ось посилання: https://tvory.art/

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 3 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited