Ще кілька років тому я навіть не замислювався про вирівнювання зубів, але з часом зрозумів, що неправильний прикус впливає не лише на естетику, а й на комфорт під час жування. Саме тому звернувся до MegaDental
https://www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery/ Уже після першої консультації стало зрозуміло, що тут працюють спеціалісти, які справді люблять свою справу. Лікар уважно провів обстеження, пояснив усі особливості мого випадку та запропонував лікування елайнерами. Мені дуже сподобалося, що кожен крок був детально роз'яснений, без складних медичних термінів. Елайнери виготовили швидко, вони ідеально підійшли за формою. Перші дні була невелика адаптація, але вже незабаром я майже перестав їх помічати. Найприємніше, що їх практично не видно під час розмови, тому я не відчував жодного психологічного дискомфорту. Протягом лікування лікарі регулярно контролювали зміни, відповідали на всі питання та давали корисні рекомендації. Атмосфера в клініці дуже приємна: сучасний інтер'єр, привітний персонал, уважне ставлення до кожного пацієнта. Зараз, коли лікування майже завершене, я щодня бачу результат у дзеркалі. Усмішка стала набагато гармонійнішою, а я почуваюся впевненіше. Щиро дякую всій команді MegaDental за професійний підхід та чудовий результат.