instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 13 вересня 2026, 21:42

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 29 червня 2026, 15:12 
Офлайн
Освоился

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2005
Можливо, хтось уже проходив через таку ситуацію. Батько після інсульту став набагато слабшим, сам удома залишатися вже не може, а наймати доглядальницю на весь день для нас занадто дорого. Почали думати про приватний пансіонат, але дуже хвилюємося, щоб йому там було комфортно і щоб він не почувався покинутим. Буду вдячна, якщо поділитеся власним досвідом, а не просто рекламою.

Догори
ПовідомленняДодано: 29 червня 2026, 16:08 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2020
Код мотора: ABF 2,0
КПП: Aisin
Цитата:
Можливо, хтось уже проходив через таку ситуацію. Батько після інсульту став набагато слабшим, сам удома залишатися вже не може, а наймати доглядальницю на весь день для нас занадто дорого. Почали думати про приватний пансіонат, але дуже хвилюємося, щоб йому там було комфортно і щоб він не почувався покинутим. Буду вдячна, якщо поділитеся власним досвідом, а не просто рекламою.
Ми з братом теж довго вагалися, бо тато категорично не хотів нікуди переїжджати. Але коли зрозуміли, що вдома він більшість часу сидить сам, вирішили хоча б поїхати подивитися різні варіанти. Найкраще враження залишилося від «Джерело» https://pansionat.odessa.ua/uk Ніхто не переконував нас будь-якою ціною, навпаки, спокійно відповіли на всі запитання і дали час усе обдумати. Зараз тато вже кілька місяців там, і різниця дуже помітна. Він більше рухається, спілкується з людьми, став набагато спокійнішим. А для мене найбільший плюс у тому, що більше немає постійного страху, що з ним щось трапиться, поки я на роботі.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited