instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 19 вересня 2026, 09:56

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 5 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 15 жовтня 2024, 17:23 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2003
КПП: МКПП
Планую зробити ремонт у квартирі та замислююся над підлогою. Шукаю місце, де можна купити якісне покриття. Може, хтось має досвід покупки та може порадити перевірені магазини або онлайн-ресурси? Яке покриття обрали б ви — ламінат, паркет чи щось інше? Буду вдячний за рекомендації!

Догори
ПовідомленняДодано: 16 жовтня 2024, 18:08 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2008
КПП: АКПП
Можу порадити магазин "Світ Паркету" у Києві. Сам нещодавно робив ремонт і довго вибирав між різними варіантами покриття для підлоги на сайті. В результаті вирішив зупинитися на паркеті, оскільки він не тільки виглядає солідно, але й дуже довговічний. У цьому магазині великий вибір якісних матеріалів, включаючи ламінат і паркет. Менеджери допомогли підібрати варіант, який ідеально підійшов під мої вимоги щодо міцності та естетики. Ціни теж приємно здивували. Замовляв через їхній сайт, доставку організували швидко. Раджу звернути увагу!

Догори
ПовідомленняДодано: 08 травня 2025, 11:29 
Офлайн
Заглянул

Год выпуска:: 1970
Код мотора: ABU 1,6
Я довго не міг визначитися між модриною і термоясенем для тераси https://agtplus.ua/catalog/terasna-doshka-2/c40. Модрина дешевша і добре служить, але термоясень має глибший колір і вважається більш стійким до вологи та грибків. Ще один нюанс — товщина дошки: для великої тераси краще брати масивніші дошки, щоб витримували навантаження. У результаті вибрав термоясень, і хоча це дорожче, але вигляд просто бомбезний! Рекомендую всім ретельно продумати не лише матеріал, а й спосіб монтажу — це теж дуже важливо для довговічності.

Догори
ПовідомленняДодано: 14 травня 2025, 23:37 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2008
КПП: АКПП
Мені потрібна підкладка під ламінат. Порадьте магазин, де можна вибрати відповідну, та замовити з доставкою.

Догори
ПовідомленняДодано: 14 травня 2025, 23:46 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2003
Цитата:
Мені потрібна підкладка під ламінат. Порадьте магазин, де можна вибрати відповідну, та замовити з доставкою.

Якщо вам потрібна підложка під ламінат, я раджу звернути увагу на магазин Віста. Особисто я нещодавно купував там підкладку для свого ремонту, і був приємно здивований. У них великий асортимент підкладок різних типів: для шумоізоляції, теплоізоляції і навіть для використання в кімнатах з підвищеною вологістю. Всі товари високої якості, ціни прийнятні, а доставка по Україні — дуже швидка. Вибір підкладки в залежності від ваших потреб не складе труднощів, а результат обов'язково вас порадує!

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 5 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited